VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Op 7 september 2016 heeft de jaarlijkse VSR Zomerborrel weer plaatsgevonden in het Nationaal Sportcentrum Papendal. De dag begon met een presentatie van Mirte Horrevorts over de 'Inloed omgevingskarakteristieken op de productiviteit van medewerkers in kantooromgevingen'. Uit haar onderzoek blijkt dat een betere schoonmaakkwaliteit leidt tot meer productiviteit!

De tweede presentatie werd gegeven door top-voetbalscheidsrechter en supermarkteigenaar Björn Kuipers. Met gebruik van aansprekende beelden zijn de parallellen die er bestaan tussen topsport en ondernemen en die tussen zijn werk en dat van een VSR-KMS-controleur of -inspecteur in het veld uitgelegd.

De dag werd afgesloten met volledig verzorgde borrel. Hier kunt u de presentatie van de VSR Zomerborrel vinden. Daarnaast treft u hier een link aan naar de foto's die zijn gemaakt door onze fotograaf.

Het artikel ‘De invloed van schoonmaakkwaliteit op de productiviteit van medewerkers in kantooromgevingen van niet-commerciële organisaties in Nederland’ is nu verkrijgbaar in de kennisbank!

Deel dit nieuwsbericht